Friday, March 2, 2007

Remember: Short, controlled bursts #1

Για κανένα απολύτως λόγο, που όπως ξέρουμε είναι ο καλύτερος λόγος για να κάνεις κάτι, θα δοκιμάσω για πρώτη φορά ένα φορμά (από ένα νομά σε ένα δωμά) ημι-τακτικού, ημι-επαναλαμβανόμενου και ημι-αυτόματου post, που είναι σύντομο (-ish), ξεκούραστο και απολαυστικό (-ish). Bear with me. Και γράψτε τα δικά σας αντίστοιχα στα comments. Or don't. Go out instead.

Ο Mac βλέπει:
- Rocky Balboa στο σινεμά. Ο παλαίμαχος boxer επιστρέφει για έναν τελευταίο αγώνα και για να δείξει μια για πάντα ότι απλά είναι ο καλύτερος. Ευτυχώς, το κάνει σε μια αξιοπρεπέστατη ταινία στο πνεύμα του παλιού, πρώτου Rocky, χωρίς υπερβολές και περιττά στοιχεία. Ο Rocky Balboa είναι αδιαμφισβήτητα ένα pop culture icon, και αυτή η ταινία είναι ο ιδανικός αποχαιρετισμός.
- Afro Samurai στο σπίτι. Ή αλλιώς τι θα συνέβαινε εάν ο Quentin Tarantino και οι αγαπημένοι του συντελεστές αποφάσιζαν να συνεργαστούν με γιαπωνέζους anime creators. Δημιουργία του Takashi Okazaki, με τις φωνές των Samuel L. Jackson, Kelly Hu και Ron Perlman, και μουσική απο τον RZA, ο Afro Samurai περιπλανιέται σε μια post-apocalyptic feudal Ιαπωνία, αναζητώντας εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του. Over the top, αναρχικό, irreverent anime όπου το katana συναντιέται ακόμα και με terminator-like robots. And stuff. Geek out!

O Mac ακούει: Isobel Campbell & Mark Lanegan - Ballad of the Broken Seas. Περσινός δίσκος, με την πάλαι-ποτέ φωνή των Belle and Sebastian και τον πρώην τραγουδιστή των Screaming Trees. Υπέροχες, ταξιδιάρικες μελωδίες όπου πρωταγωνιστούν ακουστικά όργανα, η υπέροχη φωνή της Campbell και η φοβερή βραχνάδα του Lanegan.

O Mac γουστάρει: To 2ο Comicdom Convention που γίνεται αυτό το Σ/Κ (3-4/3). Καλή οργάνωση, περισσότερος χώρος για τα περίπτερα των comic shops και των δημιουργών, ενδιαφέροντες καλεσμένοι εξ Αμερικής, καλή ατμόσφαιρα για τους φαν των comics.

Ο Mac σιχαίνεται:
Το γεγονός ότι από το φθινόπωρο πήγαμε κατευθείαν στην άνοιξη, και τα παλτά και τα σκι έμειναν στην αχρηστία φέτος.

Mac's favourite quote: "Madonna getting upset with her daughter for dressing too slutty is like Mr. T getting upset with his son for pitying too many fools."

6 comments:

ginger said...

Δεν ξέρω αν μου αρέσει αυτή η μόδα που ξεκίνησε ο Provolone με τα briefakia (επειδή βαριόταν) αλλά ίσως να κινητοποίησει τα λιγότερο δραστήρια (sic) μέλη του blog! εντάξει, έχει γίνει λίγο κουραστικό: agg, citizenmac,ginger, provolone -με αλφαβητική σειρά! Να δούμε και κανένα Post (όχι comment) από τα άλλα μέλη!

Provolone said...

Φαίνεται προφανώς ότι οι τρίχες του "tough guy, huh?" αφήνουν παγερά αδιάφορη την πλειονότητα των bloggers! Αδιανόητο...

Provolone said...

Ουπς. Μόλις το παρατήρησα..."Short, controlled bursts #1"; Τι, δηλαδή έπεται συνέχεια;

CitizenMac said...

Well, σκέφτηκα να κάνω ένα τέτοιο post ανά μήνα or something. Εκτός βέβαια αν αντιμετωπίσει τόση πια κοινωνική κατακραυγή ώστε η συνέχισή του να καταστεί δυσχερής ή ακόμα και αδύνατη (gasp!). Hee hee.

Τι ακριβώς είναι οι τρίχες του "tough guy" και γιατί έκανες reference που δεν πιάνω;

ginger said...

Αρκεί να είναι Short και controlled, hahaha! Όσο για τις τρίχες του Seagal, τι να πω Provolone, είναι φανερό οτι ξέρεις να δελεάζεις τους ανθρώπους!

CitizenMac said...

Btw, αυτό μετράει για 5ο post, ή πρέπει να κάνω και κανονικό για να κερδίσω τις τρίχες;