Monday, March 5, 2007

Tigana????

Ο Μέγας κάνει το ένα o Mac κάνει το άλλο και η Agg λέει να την κάνει! Και αναρωτιέται: γιατί δεν μπορεί να πουλήσει τρέλα και να πάει να ανοίξει σχολή αλεξιπτωτιστών στη βόρεια Ρηνανία Βεσταφαλία (φερ' ειπείν); Ή να πλέκει καλτσάκια για σκύλους (εκτός του Φούκου) ή να ψαρεύει λάμπραινες και κοκοβιούς, να αρμέγει αγελάδες στα αγροκτήματα Αρόζα και να τυλίγει σουβλάκια.

Ε; Λοιπόν, επειδή βαρέθηκα να αλλάζω δουλειά κάθε έξι μήνες, δέχομαι σοβαρές προτάσεις επιχειρηματικότητος που να μην χρειάζονται κεφάλαιο ίσαμε τον προϋπολογισμό της Κίνας. Απορρίπτεται η πορνεία, το εμπόριο ναρκωτικών και η πώληση προστασίας σε νυχτερινά κέντρα. Ακούω!

4 comments:

Alexander the quite good said...

Τιγκανά ε... καλός παίχτης. Που τον θυμήθηκες βρε παιδάκι μου.

Δουλεία ε...
Χμμ... That's a tough one... Το κακό είναι οτι αποκλείεις αμέσως πολλές δουλειές (κερδοφόρες και εύκολες με προοπτικές ανόδου... εντάξει... αν τόσο πολύ μετράς και την αξιοπρέπειά σου... τί να πω... είσαι και επιλεκτική βρε παιδί μου...). Για explain τι ακριβώς εννοείς V.

CitizenMac said...

Δηλαδή πάει εκείνο το σχέδιο μου για επιχείρηση πώλησης προστασίας σε νυχτερινά κέντρα εκπορνεύοντας ναρκωτικά... Χμμμ...

Alex, μήπως να φτιάχναμε καμιά εταιρεία προώθησης μεταναστών προς Καναδά; :P

agg said...

Εγώ λέω να γίνουμε ηλεκτρολόγοι. Αύριο θα έρθει ένας τύπος να αλλάξει έναν ηλεκτροπίνακα στο σπίτι μου και θα του σκάσω 100 ευρώπουλα! Δηλαδή θα δουλέψει ένα ημίωρο και μετά θα μπορεί να πάει Metallica πρώτη σειρά και να φάει και σουβλάκια στη Μαλακάσα!

Alexander the quite good said...

ΧΑΧΑΧΑ

Όντως V, ηλεκτρολόγος, υδραυλικός και τέτοια βγάζουν καλά λεφτά. Το κακό βέβαια είναι οτι ποτέ δεν ξέρεις αν σε κλέβουν. Μπορεί η δουλειά τους να είναι απλά το άλλαγμα μιας βίδας, και να φάνε κανα μισάωρο κάνοντας οτι ψάχνουνε και εσύ βέβαια χαμπάρι δε θα πάρεις. Και θα τα σκάσεις και τα 100 τα ευρώπουλα.

Μακ... δεν ξέρω για την ιδέα σου. Και πως θα δουλεύει ρε;