Monday, March 12, 2007

This is just a tribute!!!!

Έλαβα σήμερα e-mail με την εξής διεύθυνση, που παραπέμπει στο You Tube και στη φετινή συμμετοχή της Ουκρανίας στη Eurovision.
Προφανώς οι άνθρωποι έχουν πιάσει το νόημα...κι εμείς προσπαθούμε με ποπ μπουζούκι...αντί να στείλουμε Φλωρινιώτη feat. Γωγουλίνι. (Γωγουλίνη Provolone!!!)



Έτσι δράττομαι της ευκαιρίας να postάρω το υπερ-απόλυτο Γιουροβιζιονικό τραγούδι όλων των εποχών.

http://www.youtube.com/watch?v=KhqQcYYyY7I

Καλή διασκέδαση!

5 comments:

Alexander the quite good said...

ΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Φοβερά καιτα δυο!! Αυτό είναι Eurovision! Αυτό ήταν πάντα, απλά έτυχε να βγούν 2-3 καλά κομάτια στα τόσα χρόνια που υπάρχει (με αποκορύφωμα για μένα το Nocturne των Secret Garden.)

Πάντως πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι να πατώσουμε πανηγυρικά!!

ginger said...

Καλό το Nocturne αλλά εγώ ψηφίζω δακωτό Željko Joksimović, τόσο ως τραγουδιστής ("Lane Moje" το 2004), όσο και ως συνθέτης πέρσυ με το απίθανο " Lejla". Έπρεπε να με δείτε να ουρλιάζω από αγανάκτηση, όταν τον κέρδισαν οι αχαρακτήριστοι Φιλνανδοί και ο ζιγκολό Ρώσος!

agg said...

Το καλύτερο με τη Eurovision δεν είναι το σοβαρόν, αλλά το ασόβαρον! Λιθουανία για παράδειγμα! We are the winners! Και Τζένγκις Χαν...

Alexander the quite good said...

Ωχ... χίλια συγνώμη V. Πρέπει να κάνω χίλιες μετάνιες που ξέχασα τα πουλέν μου. Φυσικά και το We are the Winners είναι απο τα top of the tops που έχουν ακουστεί στη Eurovision.

agg said...

Είναι βέβαια και ο Ρακιντζής, ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις δάφνες δόξας και τιμής. Τζάμπα το έκλεινε το μάτι το παιδί; Τζάμπα «βάραγε προσοχές»; Άσε που είναι και πάλι επίκαιρος...ο ΜΑΤατζής τραγουδιστής.