Thursday, March 8, 2007

TTF RULES!!

Εδώ και ένα μήνα περίπου, η στήλη Media του free press Lifo καυτηριάζει (σε ιδιαίτερα σκωπτικό ύφος) τη διανομή ταινιών Porno από εφημερίδες. Φυσικά ο συντάκτης της εν λόγω στήλης έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος, μετά τον τιμημένο administrator μας, τον οξυδερκή Provolone, ο οποίος έθιξε για πρώτη φορά το θέμα στις 8 Ιανουαρίου, στο post με τίτλο «Ο Tarantino στα περίπτερα». Εύγε Provolone, και εις ανώτερα.
Στη σημερινή Lifo, ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αναφέρεται στην «όπου-γάμος-και-χαρά» εμφάνιση της Άννας Βίσση στα Oscar και στην «επαρχιώτικης» (his own words exactly) αισθητικής παρουσίαση του θέματος από το Down Town. Μολονότι ο κύριος Κουτσογιαννόπουλος μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής (Πειραιώτης γαρ), βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να επισημάνω ότι τα μέλη του TTF έχουν ήδη αναλύσει διεξοδικά το θέμα από το προηγούμενο weekend, στο Post με τίτλο «H Αννούλα πάει Hollywood»
Υ.Γ.: Κύριε Τσαγκαρουσιάνε, μετά την Τρίτη φορά, δεν είναι σύμπτωση! Παρακαλώ να γίνεται αναφορά στις πηγές σας, χεχεχε!

3 comments:

CitizenMac said...

Δεν έχει σημασία. Θα εκδικηθούμε όταν θα εκδόσουμε το blog σε hardcover με συνοδευτικό DVD, το οποίο θα πουλήσει 8.000.000 αντίτυπα με τα έσοδα από τα οποία θα αποσυρθούμε όλοι μαζί κάπου προς Καραϊβική μεριά.

Genius, I tell you!

agg said...

KAI ΠΑΛΙ ΣΥΝΕΒΗ! Παραθέτω το σχολιάκι του sport24 για την ταινία...

«Αλλά η μεγαλύτερη χαρά που μας έδωσε αυτή η ταινία, είναι η απογοήτευση που έδωσε σε όλους αυτούς τους ειδικούς του κινηματογράφου που την έθαψαν σαν να ήταν το μεγαλύτερο ανοσιούργημα όλων των εποχών.»

Εγώ το έγραψα λίγο νωρίτερα όμως! ΧΕ ΧΕ ΧΕ!

«Αυτό που παρατηρούμε βέβαια είναι ότι οι 300, εκτός από τους Πέρσες, κατατρόπωσαν και αυτό που ονομάζεται 'κριτική κινηματογράφου'. Θάψιμο οι κριτικοί; 'Α' grade οι θεατές. Και να το δολάριο να τρέχει άφθονο! Άντε Αμερικανάκια! Κοπιάστε για siteseeing στα 'Hοτ Gates' να γελάσει λίγο και το χειλάκι της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά!»

Λέω να αρχίσουμε να ζητάμε clopyrights!

ginger said...

Η πλάκα είναι οτι στην κυριακάτικη Καθημερινή, ο Παπαχελάς έγραφε οτι δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε τους νέους επαναστάτες όταν ξημεροβραδιάζονται με το όνειρο του ΑΣΕΠ. Παραπέμπω τα λιγότερο "επιμελή" μέλη του TTF στα comments του post "Che και vara" (genious τίτλος btw).
Και μετά θα αλλάξουμε το τίτλο του παρόντος post σε "O ναρκισσισμός του TTF" (ο δικός μου πάντως δεν χωραέι σε ένα blog)-joking of course. Και μετά θα αποσυρθούμε όλοι μαζί προς Ταϋλάνδη μεριά (μου αρέσει καλύτερα)
Υ.Γ.: Ο Παπαχελάς στην Καθημερινή? Άρα agg ισχύει οτι κι αυτός αναμένεται να την κάνει προς τη μεριά σας.