Thursday, March 22, 2007

Γιατί μαμά?

Και πάλι δανεικό το format, αλλά είναι κρυφό μου όνειρο να γίνω από αυτούς τους δημοσιογράφους που θεωρούν λειτούργημα να ζαλίζουν τους αναγνώστες με τις ανούσιες απορίες τους
Πώς γίνεται και ενώ είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που φοράει ακουστικά σε μια στάση ηλεκτρικού/ μετρό, όλοι, μα όλοι οι αποπροσανατολισμένοι της πόλης θα έρθουν σε εσένα για οδηγίες? Γιατί δεν ρωτάτε τον διπλανό κυρία μου, δεν βλέπετε ότι ακούω μουσική? Σας το ορκίζομαι, ο επόμενος που θα με διακόψει την ώρα που ακούω κάποιο κομμάτι που μου αρέσει, θα φάει την τσάντα στο κεφάλι!
Δεν θα έπρεπε να είχαμε 2-3 μέρες νόμιμη άδεια για ανάρρωση από hangover?Οι γονείς πώς παίρνουν άδεια για να πάρουν τους ελέγχους των παιδιών τους? Αξιοκατάκριτος ρατσισμός απέναντι στους singles!
Γιατί τόσος χαμός με τα H&M; Σε όλα τα έντυπα διαβάζω κάτι δηλώσεις που μόνο στη «Μαντάμ Σουσού» (τι θυμήθηκα τώρα ε?) παραπέμπουν, τύπου «Τέλος στις υπέρβαρες βαλίτσες», «Δεν θα τρέχουμε πια κάθε τρεις και λίγο στο Λονδίνο» και άλλα χαριτωμένα! Λες και το μοναδικό πράγμα που χρειαζόταν η Αθήνα είναι άλλη μια αλυσίδα τυποποιημένων συνθετικών ρούχων λιανικής!

3 comments:

agg said...

Εγώ εχω να καταγγείλω ότι τα ρούχα των H&M είναι φτιαγμένα για Βορειοευρωπαίες νταρντάνες και ότι δεν υπάρχουν μικρά νούμερα για ταπεινές Ελληνίδες.

ginger said...

Ναι ε? Περίεργο, και η Madonna που τα διαφημίζει δεν είναι ακριβώς πρώτο μπόι!

CitizenMac said...

«Δεν θα τρέχουμε πια κάθε τρεις και λίγο στο Λονδίνο»

Το δράμα κάθε self-respecting ελληνικού νοικοκυριού που δεν έχει τι να φορέσει κάθε Παρασκευή βράδυ για να πάει μπουζούκια και αναγκάζεται να θυσιάζει κάθε δεύτερο Σ/Κ για ταξίδια στο Λονδίνο... και να παραπονιέται και τη Δευτέρα το πρωί ότι δεν υπάρχει φράγκο, πού είναι το κράτος;

Επιτέλους έγινε κάτι και γι'αυτούς τους κακόμοιρους ανθρώπους.

Γινόμαστε αληθινή χώρα σιγά σιγά!

Τώρα αν ανοίξει και ένα Boots στην Ερμού για να μην τρέχω και γω κάθε δύο μέρες Αγγλία για φακούς επαφής, θα είμαι ευτυχής.