Monday, March 12, 2007

Ταξιδιωτικό Πρακτορείο "Ο Τσάκαλος"

(Ok, αυτή η φώτο είναι από σουβλατζίδικο αλλά δεν πειράζει. Ούτως ή άλλως, το Think Tank είναι το blog του παραλόγου!).
Επειδή, ως γνωστόν, είμαι παρορμητικός, προτείνω στα αξιότιμα μέλη του blog να πάμε νωρίς την Κυριακή εκδρομή στις Θερμοπύλες. Σε λιγότερες από δύο ώρες θα είμαστε εκεί!

Υ.Γ. Mac, φέρε και το σπαθί σου!

7 comments:

agg said...

AX Provolone με πρόλαβες! Λέω μάλιστα να βγούμε και μια βόλτα στο Σύνταγμα και να προσελκύσουμε μερικούς tourists να βγάλουμε και κάνα φράγκουλο. Μήπως είναι καλύτερα να πάμε το Σάββατο; Άντε, κερνάω και λουκουμάδες στα Καμένα Βούρλα!

Provolone said...

Χμμμ, το Σάββατο ο...Λεωνίδας συχνάζει στο The Mall!

agg said...

Χμμμ! Τον Butler εννοείς? Αν είναι έτσι να πάμε! :P!

Alexander the quite good said...

Άρα Provolone να φανταστώ οτι σου άρεσε η ταινία έτσι;

Πάντως η ιδέα σου για ταξίδι στις Θερμοπύλες καλή είναι. Αλλά θα σε συμβούλευα να μην υπάρχουν αιχμηρά αντικείμενα τριγύρω. Μετά την ταινία είχα βγάλει τα κλειδιά μου ΄και τα κρατούσα, και το χέρι μου έτρεμε... Χρειάστηκε εκπληκτική αυτοσυγκράτηση από μέρους μου για να μην προσπαθήσω να αποκεφαλίσω κάποιον χρησιμοποιόντας το κλειδί ασφαλείας μου!!

TONIGHT I'LL DINE IN HELL (Hell of course being a cosy little Mexican restaurant by the sea.)

CitizenMac said...

Όπως θα έλεγε και ο Λεωνίδας, αν τον έλεγαν Steve και ζούσε στο Los Angeles, "I'm so in, dude!"

Δεν είν' καθόλου κακή ιδέα βασικά. Υποστηρίζω κι εγώ Κυριακή, εκτός αν είναι working day για μερικούς και δυσκολεύει.

Απλά το Σάββατο θυμίζω ότι είναι St. Patrick's Day και θα πρότεινα μια επίσκεψη στο γνωστό Mike's Irish Bar. Ή οποιοδήποτε άλλο fine beer serving establishment πέσει στο δρόμο μας, aye?

ginger said...

To Σ/Κ θα είμαι Θεσσαλονίκη (ξέρεις Provolone, από αυτά που όλο φέυγω κι όλο εδώ είμαι). Αλλιώς θα κάνω γενική στο σπίτι. Ή θα έχω hangover. Μπα, μάλλον θα κάνω γενική στο σπίτι. Δεν θα ανοίξετε τη φωλίτσα σας agg & provolone (κι όλα τα άλλα μέλη που μένουν ακόμα στην οικογενειακή εστία); Θα δείτε τη γλύκα!
Πάντως το St. Patrick's Day φαίνεται ενδιαφέρον! Ελπίζω να μην ταραχθούν τα εθνικόφρονα συναισθήματα του Provolone, εξάλλου έχω και ιρλανδό συγγενή εξ' αγχιστείας!

agg said...

Α! Μάλιστα Alex! Μας τρως και μεξικάνικα, by the sea, και έχεις και το θράσος να μας το λές! Αντί να πιεις ένα μέλανα ζωμό...