Wednesday, April 4, 2007

Καλώς ήρθες...δεκαετία του '70

Είμαι εντυπωσιασμένος. Έχω μείνει άφωνος. Νιώθω προνομιούχος...Μόλις διάβασα ότι πέραν από τους Black Sabbath του Dio, θα έρθουν στην Ελλάδα τόσο ο Robert Plant όσο και οι Europe! Ναι, σωστά διαβάσατε αγαπητοί Έλληνες μουσικόφιλοι! Επιτέλους, οι διοργανωτές συναυλιών έκαναν το μικρό τους θαύμα και φέρνουν στη χώρα μας φρέσκους καλλιτέχνες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι σημαίνουν οι λέξεις "αρπαχτή" και "κορεσμός". Είναι δε κρίμα που ο κορυφαίος Robert Johnson δηλητηριάστηκε πρόσφατα (πριν...69 χρόνια), αλλιώς είναι βέβαιο ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα προκειμένου να διαδώσει το καινούργιο μουσικό genre των blues.

Υ.Γ. Μπορεί οι δεινόσαυροι να κυριάρχησαν στον πλανήτη πριν από μερικά εκατομμύρια χρόνια , όμως εδώ και λίγο καιρό το σπάνιο είδος "Musicus Dinosauria" έχει κάνει την εμφάνισή του στη χώρα. Μάλλον έτσι εξηγείται γιατί τα εισιτήρια των συναυλιών είναι τόσο ακριβά...

2 comments:

CitizenMac said...

Εεε βέβαια. Όνειρο ζωής να δεις τους Europe και να ακούσεις επιτέλους live το Final Countdown. Και το Carrie. Τι, έχουν κι άλλα τραγούδια οι Europe; Συγγνώμη, δικό μου λάθος. Πώς θα μπορούσα να ξεχάσω το έργο μιας μπάντας που έχει να βγάλει καινούρια μουσική ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ;;; Και που όταν έβγαζε δεν ήταν και τρομερά ενδιαφέρουσα έτσι κι αλλιώς. Αν ήθελα κι άλλο κίνητρο να τους δείξω τον μεσαίο μου δάκτυλο για φέτος (που δεν ήθελα), that is it.

agg said...

Κατανοώ την αγανάκτησή σου φίλε Μακ, αλλά ένα Final Countdown δεν θα με χάλαγε...στην original μορφή του όμως: με τον παλιό καλό Tempest με τη φρέσκια περμανάντ και το ροζ κραγιονάκι! Έκανα ένα κόπο και είδα το βίντεο του άσματος πρόσφατα και θαύμασα το εξαιρετικό μακιγιάζ του αοιδού. Τώρα πια εμφανίζεται άβαφος...κάνει μόνο botox! Εντάξει...είμαι πολύ κακιά! Εν τέλει δεν πρέπει να λοιδορούμε τον ύμνο του Eurobasket, γιατί κι εμείς εκεί ήμαστε και λυσσάγαμε! Εγώ τουλάχιστον περίμενα πώς και πώς να έρθει η Παρασκευή για να δω το Final Countdown στο Μουσικόραμα! (Μουσικόραμα...τι θυμήθηκα τώρα!!!!)