Monday, May 14, 2007

Ο Spiderman μετεξεταστέος

Ο μικρός, κακόγουστος φλώρος, γνωστός και ως Peter Parker, ο οποίος διστάζει να την «πέσει» στην κοκκινομάλλα και έχει εμφανή ψυχολογικά προβλήματα ξεπέρασε μέσα σε 10 ημέρες το φράγμα των 600 εκατ. δολαρίων. Εκτιμάται δε ότι θα φτάσει τα 900 εκατ. λίγο προτού του τελειώσει ο…ιστός. Κάποιος να φωνάξει τον Batman γιατί το μικρό πήρε θάρρος…

Υ.Γ. Δεν έντυναν καλύτερα τον Ρουβά Spiderman; Μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είχε…

Υ.Γ.2 Πολύ καλό το www.cinemag.gr, όμως στα μαθηματικά παίρνει ΜΗΔΕΝ! Διαβάστε τι έγραψε o, κατά τα άλλα εξαίρετος, συντάκτης του site: «Οι πωλήσεις εισιτηρίων της ταινίας "Spiderman" έπεσαν κατά 60% αλλά παραμένει στην κορυφή του box office για δεύτερη εβδομάδα στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Η τρίτη συνέχεια που βασίζεται στο ομότιτλο περιοδικό κόμικς, με το ίδιο πρωταγωνιστικό δίδυμο τους Τόμπι Μαγκουάιρ και Κέρστιν Ντανστ, συγκέντρωσε 60 εκατομμύρια δολάρια τη δεύτερη εβδομάδα της προβολής της. Συνολικά τις δύο εβδομάδες που προβάλλεται η ταινία έχει συγκεντρώσει 148 εκατομμύρια δολάρια»

(για όσους είχαν επίσης 0 στην άλγεβρα, 151 + 91= ...όχι 148)

3 comments:

agg said...

Και μόνο που είναι αράχνη ο τύπος...απορρίπτεται αυτομάτως. Ιιιιξ! Prov, αν δεν το επισήμαινες εσύ αυτό με το ποσοστό, νομίζω ότι δεν θα το πρόσεχε ούτε ο Galanis Data!!!!

CitizenMac said...

Ε καλά τώρα, Provolone και αριθμοί, μια σχέση πάθους... :P

Πάντως δεν προκαλεί εντύπωση το απότομο πέσιμο, καθώς η ταινία υποφέρει ποιοτικά σε σχέση με τα προηγούμενα -εξαιρετικά- δύο.

Θες λίγο η κούραση, λίγο η προσπάθεια για αλλαγή format, λίγο μια απόπειρα του Raimi να βάλει λίγο περισσότερο από το προσωπικό του στυλ στην ταινία, το γλυκό δεν έδεσε. Όχι ότι πρόκειται για κακή ταινία. Ίσα ίσα, είναι αρκούντως θεαματική και καλοφτιαγμένη, απλά κάνει πολλά φάουλ που δεν την αφήνουν να φτάσει το επίπεδο των άλλων δύο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το έκτρωμα που υποστηρίζουν ορισμένα από τα τρολ του Ίντερνετ.

Και οι αράχνες είναι τέλειες, εντάξει;;;

agg said...

Αχα Μακ! Άλλος ένας λόγος να νοικιάσεις το διπλανό διαμέρισμα! Η πολυκατοικία είναι γεμάτη αραχνούληδες. Εγώ τους ρουφάω με την ηλεκτρική σκούπα (μέχρι να εμφανιστεί...ο μπαμπάς τους και να πηδήξω από το μπαλκόνι ουρλιάζοντας!)