Monday, May 7, 2007

Θα το ψάξει κανείς;

Η παρακάτω καταγγελία, την οποία υπογράφει ο Θανάσης Κάππος, πρέπει να εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη, τα ΜΜΕ και όποιον έχει λόγο στα κοινά αυτής της χώρας. Γι' αυτόν το λόγο νομίζω ότι αξίζει να αναδημοσιευτεί.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου μια ομάδα τελετουργών της τζάμπα βίας επιδόθηκε στο γνωστό παιγνίδι "καγκελάκι και μολότωφ" μπροστά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

Ό,τι καλύτερο ως τροφή για την πυρομανή βιομηχανία του θεάματος , που έσπευσε να ζουμάρει πρωί πρωί , στις ενημερωτικές και "ενημερωτικές" εκπομπές των καναλιών , στα μπουκάλια , σε φλεγόμενα αυτοκίνητα , στα "αντανακλαστικά" της "κοινής γνώμης" , όπως την "εξέφραζαν" αγουροξυπνημένοι περαστικοί, στην "ανικανότητα" της ΕΛ.ΑΣ.

Στην πραγματικότητα , η ΕΛ.ΑΣ. κάθε άλλο παρά "ανίκανη" αποδείχτηκε!
Παίζοντας μια χαρά με τους ίδιους όρους του θεάματος , έχοντας "καθήκον" να αποκαταστήσει το δόγμα «εμείς πιάνουμε (..στο σωρό , σαπίζουμε στα χημικά & στο ξύλο..) αλλά οι δικαστές αθωώνουν...

...ξεκίνησε να βουτάει , στα καλά καθούμενα, όσους έβγαιναν από την Πανεπιστημιούπολη Α.Π.Θ. , όπου έπαιζαν πριν δυό τελείως άσχετα με τα μπάχαλα πάρτυ.

Στην Ασφάλεια διαπιστώνεται ότι ο ένας ήταν φακελλωμένος και τεφαρίκι για να του αποδοθούν τα πάντα!

Το συγκεκριμένο παιδί , δευτεροετής Φοιτητής Χημικού, είχε ξανασυλληφθεί!

Ήταν στο σωρό των , σχεδόν, 70 που πιάστηκαν σε δυό εξορμήσεις των ΜΑΤ στο Σώμα των διαδηλωτών της 8ης Μάρτη , αλλά βέβαια, όχι απλώς αθωώθηκαν από τους δικαστές αλλά η δικογραφία επεστράφη στην εισαγγελία για να αναζητηθούν ποινικά αδικήματα που διέπραξαν τα ΜΑΤ!

Η ώρα της εκδίκησης της ΕΛ.ΑΣ. λοιπόν.
Η ώρα και του διαστροφικού πάρτυ των τηλεεισαγγελέων.

Ο Β’ετής Φοιτητής του Χημικού ανακηρύσσεται αμέσως σε εμπρηστή των αυτοκινήτων της Θεσσαλονίκης και της τέντας -υπηρεσίας του Αγνώστου στην Αθήνα, σε «ειδικός επί των μολότωφ» και «χημικός των Αναρχικών» (άν σπούδαζε Φιλοσοφική ή Πολιτικές Επιστήμες θα ήταν «καθοδηγητής;..).

Σύμφωνα με καταγγελίες ξυλοφορτώνεται, ενώ του αποδίδεται ο μισός ποινικός κώδικας σε κακουργήματα και πλημμελήματα και παραμένει έγκλειστος σε τραγική ψυχολογική κατάσταση.

Για τους τηλεδικαστές και για την βιομηχανία διαστροφικής «ενημέρωσης» των Πολιτών το πράγμα έχει κλειδώσει: Ο Φοιτητής είναι αληταράς κουκουλοφόρος , έχει κάψει τη μισή Αθήνα και τη μισή Θεσσαλονίκη και ποιός ξέρει τί άλλο!...

Στην «κοινή γνώμη» , στην πελατεία αυτής της διαστροφής παραδόθηκε ανθρώπινο κρέας.

Όσοι θέλουμε να είμαστε συνεργοί σε αυτόν τον κανιβαλισμό , ας το βαφτίσουμε «ένοχο» και ας φάμε τις σάρκες του.

Τόσο «απλά»!

No comments: