Wednesday, February 14, 2007

Τα λακωνικά (;) σχόλια ενός κουρασμένου blogger

*Εξαιρετικό το πρώτο single των Kaiser Chiefs, "Ruby". Ρετρό ύφος και μελωδία που αρκεί να την ακούσεις μόλις μία φορά για να αρχίσεις να τη σιγοτραγουδάς.

*Είδα το "The last king of Scotland" και εντυπωσιάστηκα. Οκ, παραδέχομαι ότι λόγω αγάπης για την πατρίδα της Nessie δεν είμαι ιδιαίτερα αντικειμενικός. Πράγματι, με εντυπωσίασαν στοιχεία, όπως η φανέλα του Dr και η προφορά του glasgowegian McAvoy, που άλλους θα τους άφηναν παγερά αδιάφορους. Καμμία αντίρρηση. Ωστόσο, η ερμηνεία του Whitaker ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ. Μέσα σε ένα λεπτό σου προκαλούσε τρόμο, ευγνωμοσύνη, χαρά, λύπη, θαυμασμό και όχι μόνο. Ήταν ένα rollercoaster συναισθημάτων! Σε μία σκηνή κατάφερνε ότι άλλοι ηθοποιοί πασχίζουν να καταφέρουν στο σύνολο της καριέρας τους. Μπορώ δε να πω με βεβαιότητα ότι ο Idi Amin του Mr Forest έχει γίνει ήδη μέλος ενός εκλεκτού club, στο οποίο συχνάζουν ο Randle Patrick McMurphy, o..Bobby La Motta και o απόστρατος Frank Slade.

*Το Άρθρο έπειτα από τα 23 χιλιάδες φύλλα της 28ης Ιανουαρίου, εκτοξεύτηκε τις προάλλες στα 67 χιλιάδες φύλλα. Μικρή λεπτομέρεια: Έδωσε το dvd της ταινίας "Combien tu m'aimes ?", στο οποίο η "Μόνικα ή (καθόλου) άσχημη" υποδύεται μια πόρνη...Όσο για τα...ντοκιμαντερ της Βραδυνής, αυτά συνεχίζουν να κάνουν πάταγο (σταθερά πάνω από τις 40.000).

*Συνέβη χτες στο δελτίο ειδήσεων της ΕΤ1, στις 12. Αφού προβλήθηκε βίντεο και ενημερωθήκαμε ότι κάποια βαγόνια ενός τρένου έπεσαν σε ποτάμι με τραγική κατάληξη το χαμό τουλάχιστον ενός επιβάτη, ο οξυδερκής παρουσιαστής πήρε το λόγο και δήλωσε: "εντυπωσιακές αν μη τι άλλο εικόνες"!!!!!!!! Βρε ουστ, ανίκανοι!

2 comments:

ginger said...

Φαντάζεσαι σε τρία χρόνια να κάνει πάλι ο boss συνέδριο print media, με keynote speakers τον Γκουσγκούνη και την Τίνα Σπάθη; Και τι δεν θα δίνα για να δω Καμάρα να συντονίζει Panel κι εσένα να παίρνεις συνέντευξη απ' την Τσιτσιολίνα!
Χωρίς πλάκα τώρα,το χειρότερο δεν είναι οι ταινίες που δίνει το "αρθρο". Το χειρότερο είναι οτι το εμπορικό του επιλέγει ταινίες αθωότερες κι από το πιο ελαφρύ πορνό (όπως αυτή με την Μπελούτσι αλλά και το "πρόσωπο στα σύννεφα"-or something like that)και -μέσω επιδέξιου μοντάζ- τις παρουσιάζει σαν να είναι οι περιπέτειες της Ντρούνα. Και φυσικά οι "αναγνώστες" τσιμπάνε! Είναι κάπως λυπήρο και -αν ξύσεις λίγο την επιφάνεια- σημάδι κοινωνικού συντηρητισμού οτι το 2007 υπάρχουν άτομα που αγοράζουν εφημερίδες με δέλεαρ μια υπαινικτικά ερωτική σκηνή ή το φευγαλέο πλάνο ενός γυμνού στήθους

Provolone said...

Ε, αν είναι να πάρω συνέντευξη από την Τσιτσιολίνα, αξίζει να μείνω και μία ολόκληρη δεκαετία στο MW. Όσο για τα dvd που υπόσχονται πολύ γυμνό, αλλά δεν..., είναι προφανές ότι οι Έλληνες "αναγνώστες" σπεύδουν να τα αγοράσουν ακριβώς επειδή δεν νιώθουν άνετα να πάνε στο video club και να νοικιάσουν Γκουσγκούνη. Τι θα πει ο υπάλληλος αν τους δει; Έτσι αγοράζουν το Άρθρο (και το κάθε Άρθρο) για την έρευνα της Global Link και καθάρισαν...