Wednesday, October 10, 2007

Ακούστε το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=EBcgzYoeylc

Μακράν το καλύτερο τραγούδι που έχω ακούσει τον τελευταίο (πολύ) καιρό! Επιτέλους...κάτι που με έκανε να κοντέψω να χάσω την έξοδο στην Αττική Οδό και αντί για Πειραιά να βρεθώ στα Liosha! Η Δανία δεν βγάζει μόνο blue cheese....και Brian Laudrup (χιχιχι!)

3 comments:

Provolone said...

Δεν ξετρελάθηκα με το κομμάτι, ωστόσο είναι όντως αρκετά καλό και η φωνή του τυπάκου είναι κάτι μεταξύ Bono και Chris Martin. Άρα οι..."Λεωφόρος Συγγρού" έχουν ενδιαφέρον και θα φροντίσω να ακούσω και άλλα κομμάτια του τελευταίου τους δίσκου.

CitizenMac said...

Φάση έχουν, δε λέω, αν και οι ομοιότητες με ένα συγκεκριμένο κουαρτέτο από την Ιρλανδία μου φάνηκαν υπερβολικά πολλές. Βασικά σκέφτηκα ότι γι' αυτόν ακριβώς το λόγο θα άρεσαν στον Prov, αλλά φαίνεται δεν πολυπείστηκε!

agg said...

Ναι, κάτι τέτοια με κάνουν να συνειδητοποιώ ότι ο εγκέφαλός μου ( ε ναι, υπάρχει...) έχει εμποτιστεί σε ειδκό γιουτούχο (όπως λέμε ζαχαρούχο) διάλυμα. Και μιλάμε για ολόκληρο τον εγκέφαλο εε! Την περασμένη εβδομάδα είδα δύο συναπτές φορές στον ύπνο μου ότι πήγαινα σε συναυλία των U2...Συνείδητό και υποσυνείδητο τάβλα δηλαδή...Όσο για τον Prov, μάλλον προτιμά το αυθεντικό προϊόν. Χθες όλο το μεσημέρι άκουγε στη διαπασών το Miss Serajevo! Ρωτήστε και τους γείτονες!