Wednesday, August 29, 2007

Ερώτησις (ρητορική)

Ποιον προτιμάτε; Τον κύριο "φοράω μπουφάν στον καύσωνα" ή τον κύριο "Νέα Αλλαγή";

Υ.Γ. Αλλαγή στην αλλαγή έχει κάνει μόνο ο Αλέφαντος!

6 comments:

agg said...

Το μπουφάν στον καύσωνα έχει μια πολύ σαφή εξήγηση...Θυμήσου τον Τζορτζ Μπους μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Τι φορούσε ο W? E? Μπουφανάκι φορούσε. Είδες? Όλα έχουν μια εξήγηση σε αυτόν τον κόσμο. Όσο για το ποιον προτιμώ, τα έχουμε πει. Ανοίγει μπροστά μου ο δρόμος της Αποχής!

Provolone said...

Φυσικά και θυμάμαι τι φορούσε ο Jr, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με την ενδυματολογική επιλογή του "γαλάζιου" Spin Doctor! Ελεος πια. Εδώ ο κόσμος καίγεται, και άλλοι...(τελοσπάντων, μας διαβάzουν και νεαροί bloggers).

Unknown said...

Δεν νομίζω πως ταιριάζει μετά από αυτή την καταστροφή να κάνουμε την όποια επιλογή μας με κριτήριο το μπουφάν του άβουλου Κωστάκη ή την αμήχανη φάτσα του αγοραφοβικού Γιωργάκη.

Εάν το κάνουμε είναι σαν να διαγράφουμε τις τελευταίες έξι ημέρες από τη μνήμη μας και να συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε.

Η επικοινωνία δεν γίνεται να αντικαταστήσει την ουσία, ούτε η εικόνα την πραγματικότητα.

Όσον αφορά την αποχή, με αυτό τον τρόπο πετάς τη ψήφο σου. Διαγράφεται. Αποφασίζουν οι άλλοι χωρίς εσένα. 29 κόμματα κατεβαίνουν στις εκλογές. Ακόμα και αν συμψηφίσεις τις ευθύνες των μεγάλων, δεν μπορεί, κάποιος άλλος θα έχει κάτι να σου πει.

CitizenMac said...

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι και τους δύο αν τους γνώριζα προσωπικά, το πιθανότερο είναι ότι θα τους συμπαθούσα. Όμως, α) κανείς από τους δύο δεν είναι αρχηγός όπως θα έπρεπε και β) κατάφεραν και οι δύο να μαζέψουν γύρω τους μερικούς από τους μεγαλύτερους κρετίνους της νεότερης ελληνικής ιστορίας για τον Α ή Β λόγο, πράγμα που ακυρώνει αυτόματα οποιαδήποτε καλή πρόθεση ενδέχεται να έχουν όσον αφορά στο λειτούργημά τους.

Ούτε θεωρώ ότι η επιλογή μας πρέπει να γίνει με κριτήριο τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και μόνο. Αν κρίναμε μόνο με τέτοια μεμονωμένα περιστατικά, δε θα έπρεπε να υπάρχει στέλεχος κόμματος που να μην έχουμε στήσει στο Σύνταγμα στα έξι μέτρα.

agg said...

Νι, υποτίθεται ότι όταν ψηφίζεις τιμάς κάποιον με την ψήφο σου. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω διάθεση να τιμήσω κανέναν. Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά ούτως ή άλλως δεν είχα ποτέ την αίσθηση ότι συμμετέχω στις αποφάσεις. Όσο για τα μικρά κόμματα, προφανώς όλο και κάτι θα υπάρχει που θα έχει κάτι να μου πει. Απλώς, αυτή τη στιγμή, δεν έχω καμία όρεξη να το ψάξω. Καμία. ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ, ΟΛΟΥΣ! Και αυτό δεν είναι η αιτία. Άλλωστε είχα δηλώσει πριν τις πυρκαγιές ότι εφέτος δεν θα ψηφίσω. Η σιχαμάρα μου είναι εδραιωμένη. Όμως οι πυρκαγιές είναι μια εξαιρετική αφορμή και μια επιβεβαίωση της σιχαμάρας μου και της αποφασής μου να μην ρίξω ούτε σαλάμι στην κάλπη.

Και ναι, ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης είναι γαμώ τα παιδιά...για παρέα.

Μιλ1 said...

Η μόδα για φέτος προστάζει μαύρο...
my dear Provolone!

Μαύρο όπως λέμε δάσος.
Μαύρο όπως λέμε ελπίδα.
Μαύρο όπως λέμε Σύνταγμα της 29ης Αυγούστου.