Thursday, August 23, 2007

Οι φίλοι μας τα ζώα...

Νομίζω ότι τα ζώα αρχίζουν να τα παίρνουν κρανίο....

* Στην Κένυα, οι γυνάικες κάτοικοι ενός χωριού διαμαρτύρονται ότι πέφτουν συστηματικά θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από...μια αγέλη πιθήκων που συχνάζουν στα χωράφια τους. Και σα να μην έφτανε αυτό τους τρώνε και τη σοδειά. Μια από τις...παρενοχλημένες δήλωσε ότι φοβάται πως μια μέρα τα πιθήκια θα την βιάσουν! Τα πιθήκια αρνήθηκαν να προβούν σε δηλώσεις.

* Στην Αυστραλία μια 60χρονη γυναίκα πέθανε αφού τη συνέθλιψε η κατοικίδια καμήλα της. Το χειρότερο είναι ότι το πτωχό ζωντανό έκανε λιώμα την αφεντικίνα του, στην προσπάθειά του να τη...φυστικώσει. Της ήρθε μια φούντωση, μια κάψα της καμήλας, όρμηξε στην τύπισσα, την έριξε κάτω, έπεσε πάνω της και τελικά η τύπισσα απεβίωσε και η καμήλα έμεινε με το ****** στο χέρι. Οι τεθλιμμένοι συγγενείς δήλωσαν ότι το λάγνο καμηλάκι είχε επιχειρήσει στο παρελθόν (και ανεπιτυχώς) να τον φορέσει στο...κατσίκι της οικογένειας!

* Last but not least, στη Σερβία δύο αρκούδες σκότωσαν και...έφαγαν έναν νεαρό που μπήκε στο κλουβί τους. Ο αποθανών και φαγωθείς είχε προηγουμένως καταλαιμιάσει τον Αμαζόνιο σε τοπικό φεστιβάλ μπύρας. Και μετά πήγε και χτύπησε το κουδούνι του αρκούδου, χωρίς να πάρει ούτε ένα Ferrero Rocher ο γύφτος.

No comments: