Monday, May 12, 2008

Δώστε όπιο στον λαό

Η διοίκηση της ΕΡΤ που έκανε εκατομμυριούχο τη Δρούζα και εθνική υπόθεση τη Γιουροβίζιον, έκοψε τον "ενοχλητικό" Κούλογλου.

Ο δημοσιογράφος θεωρεί ως αιτία αποπομπής εκπομπή για την "γενιά των 700 ευρώ"*, την προβολή της οποίας προγραμμάτισε, παρά τη θέληση των επικεφαλής της κρατικής (εδώ ταιριάζει καλύτερα ως επιθετικός προσδιορισμός από το "δημόσια") τηλεόρασης. Επίσης αναφέρει ότι η ΕΡΤ αρνήθηκε να του εκδώσει βίζα προκειμένου να κάνει εκπομπή για τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, ισχυρισμό την ορθότητα του οποίου, εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ.

Δεν πειράζει. Η Καλομοίρα να'ν καλά. Φιιιιλλλλάκια!

Περισσότερα εδώ.

----------

*Πάντοτε έλεγα πως το κακό με τις εκπομπές έρευνας της ελληνικής τηλεόρασης είναι ότι είναι εύκολο να τα χώνεις στον Μπους από την Αθήνα. Αν δοκιμάζανε όμως να τα χώσουνε στους ημεδαπούς καταχραστές της εξουσίας, θα του έτρωγε η μαρμάγκα προτού καταλάβουν τι έγινε.

3 comments:

CitizenMac said...

Μη χαλάτε τα αυτάκια του λαού και το πρόβλημα θα φύγει αν το αγνοήσουμε ε; Κρίμα και είχα μια κάποια παραπάνω υπόληψη στα κρατικά κανάλια.

Πάντοτε έλεγα πως το κακό με τις εκπομπές έρευνας της ελληνικής τηλεόρασης είναι ότι είναι εύκολο να τα χώνεις στον Μπους από την Αθήνα. Αν δοκιμάζανε όμως να τα χώσουνε στους ημεδαπούς καταχραστές της εξουσίας, θα του έτρωγε η μαρμάγκα προτού καταλάβουν τι έγινε.

Συμφωνώ απόλυτα. Τουλάχιστον όμως αυτό σημαίνει ότι ο Εξάντας με το πιο διεθνές του περιεχόμενο συνεχίζει ακόμη, με εκπομπές όπως η πολύ ενδιαφέρουσα χθεσινή με θέμα την κρίση των στεγαστικών δανείων στις ΗΠΑ.

agg said...

Κανονικά Μακ, ο Εξάντας θα πρέπει να την έχει τελείως χεσμένη την ελληνική τηλεόραση. Έχει σαρώσει τα πάντα στο εξωτερικό. Άνθρωποι σαν τον Αυγερόπουλο δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Ακόμη και σε αυτή τη χώρα...

Επιπλέον, περί τα 6000 άτομα έχουν υπογράψει στη διαδικτυακή διαμαρτυρία για την αποπομπή Κούλογλου. Πρωτοφανές και εξαιρετικά ενθαρρυντικό! Ακούς Παναγόπουλε????? ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ!

agg said...

AX! Μόλις τώρα έμαθα ότι ανανεώθηκε το συμμβόλαιο της Μενεγάκη με τον Άlpha! Και ησύχασα βρε παιδί μου!!!!