Friday, September 21, 2007

Σύντομα αλλά ενδιαφέροντα


*Εξαιρετικό το πρώτο δείγμα της καμπάνιας της Saatchi & Saatchi για τον Gordon lad και την παρέα του.

* "Οι θεατές προσπαθούν να χειροκροτήσουν". Τάδε έφη Παύλος Παπαδημητρίου κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα Ολυμπιακός-Λάτσιο. Ε βέβαια, με αυτά που λες έπαθαν εγκεφαλικό οι άνθρωποι!

*Κερδίζουν σταδιακά τις εντυπώσεις οι 300 του Νάσου Αθανασίου και του Παύλου Αλέπη, με πλούσια στήλη για τα media και ενδιαφέροντα πολιτικά ρεπορτάζ. Ελπίζω μόνο να μην σημαίνει κάτι το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του πρώτου φύλλου...

*Διάλογος μεταξύ αδελφάρας και νταή σε επεισόδιο του Safe Sex που θα προβληθεί αυτή τη σεζόν:
Ντ: Σου αρέσει ο Μπέκαμ;
Αδ (γεμάτη ενθουσιασμό): Ουυυυυυ, τρελαίνομαι!
Ντ: Ως παίκτης σου αρέσει;
Αδ (ξαφνιασμένη) : Τι παίζει;

*Η εξαιρετική σειρά του BBC για τον WWII που προσφέρει από αυτή την Κυριακή η Καθημερινή κοστίζει στο amazon.co.uk 110 λίρες!!!!! ueber ευκαιρια για όλους μας.

4 comments:

agg said...

Τι ανθρώπινος αυτός ο Γκόρντον! «Δεν είμαι σούπερ ήρωας», λέει! Τουτέστιν, 'αν κάνω μαλακίες it's alright darling!I am only human!'. Εκφώνησε και τη δική του Ι-Ηave-A-Dream ομιλία με πολύ πάθος και αγάπη για το Ηνωμένο Βασίλειο (ντροπή του, Σκωτσέζος άνθρωπος).

Πάντως εργατικός- εργατικός αλλά το πέταξε και το κούμαρο: «θα γίνονται τυχαίοι σωματικοί έλεγχοι σε περαστικούς». Μπαρδόν? Excusez moi??? Εντάξει, δε λέω, έχει καεί ο κ***ς σου. Αλλά ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ???
Πού να ήταν και Τόρης δηλαδή...Και σηκώνεται η θριξ η δικιά μου, που αριστερή, μια φορά δεν είμαι...

agg said...

...ούτως ή άλλως, ό,τι κι αν κάνει, τα αγγλάκια θα βγάζουν τα άντερά τους από το ποτό κάθε ΠΣΚ και θα πυροβολιούνται για ψύλλου πήδημα! Από τον Ιανουάριο, 17 πιτσιρίκια έχουν ΣΚΟΤΩΣΕΙ με ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ ισάριθμα άλλα πιτσιρίκια! Πολύ φυσιολογικό!

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Η καταστροφή που ονομάζεται "Τρίτος Δρόμος", κοινώς οι τραβεστί Τόριδες του Τόνι Μπλερ, τώρα αρχίζει να φαίνεται πόσο μεγάλη είναι.

Είχα το προνόμιο να ζήσω στη Βρετανία στα τελευταία χρόνια διακυβέρνησης από τους Συντηρητικούς και να δω από κοντά την ελπίδα του κόσμου για μια δικαιώτερη κοινωνία με Εργατική κυβέρνηση.

Το πρώτο πράγμα που έκανε; Καθιέρωσε δίδακτρα στα πανεπιστήμια.

Τότε, απλά μαχαιρώνονταν όταν ο τσαμπουκάς ξέφευγε...

Μαι κοινωνία στην οποία παιδιά ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου νήπια και εντεκάχρονοι πυροβολούν ο ένας τον άλλο δεν έχει μέλλον.

Δεν με νοιάζει αν φανώ καθίκι, αλλά δεν θα χρειάζονταν να φοβόντουσαν τους Οσάμες οι Βρετανοί, αν η κυβέρνησή τους δεν μετείχε στην εισβολή και κατοχή του Ιράκ (650 χιλιάδες με 1,2 εκατομμύρια νεκροι. Τι να μας πουν τώρα 60 δυστυχείς που έπεσαν θύματα των σαλεμένων με τις μπόμπες...)